BandEs

Keila

Divendres, 21 Juny

Aquesta cantant ampostina ens seduirà amb la seva veu intensa i carregada de sentiment.

El seu pas per la televisió (programa músical d’Antena 3) ha captivat els telespectadors, rebent una molt bona crítica i arribant a emocionar als “*coaches” del programa.

En la seva actuació ens sorprendrà amb un repertori de cançons que ens faran ballar des dels sentiments més profunds.

Escolta aquesta versió cantada per ella de ‘Lost on you‘. T’enamorarà!

Alan Bike & MA Lonesome

Dissabte, 22 juny i diumenge, 23 juny

Duet format per Alan Bike, amb la seva guitarra acústica i veu, i MA Lonesome, tocant l’harmònica, kazoo i veu.

Es caracteritzen per interpretar els clàssics del Blues com Charley Patton, Howlin Wolf, Josh White, entre altres, incorporant composicions de la seva pròpia producció.

La seva tendència a interactuar amb el públic els porta a sorprenents improvisacions, fent-nos viure moments singulars i inoblidables, com aquest!

 

The Rusties Blues Band

Dissabte, 22 juny

Banda ripollesa-garrotxina nascuda en 2013 que ens apropa a la història del Blues mitjançant la música en directe desgranant diferents moments clau del gènere, i contagiant als nostres esperits.

Un viatge de la mà de Miquel Grifell, amb la seva veu, la guitarra acústica, ressonadors, elèctrica i harmònica; de Manel Gaspar al piano i hammond; de Miquel Pascal al contrabaix i baix elèctric i Karlus Miguel a la bateria.

Amb ells viatjarem al llarg de la història del Blues! Escolta’ls aquí! I també amb la cançó ‘Of the night‘.

Ronan One Man Band & Marko Balland

Dissabte, 22 juny

Són dos músics de Blues molt coneguts en l’escena musical francesa. Marko Balland és un harmonicista que destaca pel seu toc singular i el virtuós so que neix de la seva harmònica. Adquirit en la seva llarga experiència sobre escenaris i en festivals de renom internacional. Ronan One Man Band, aferrat a la seva guitarra cigarbox (pionera a França), un bombo, una caixa amb els peus i amb la seva veu greu, ens traslladarà cap al seu Blues més demoníac. És un habitual a França i ha participat en diferents festivals de tot el món.

Tots dos músics uneixen la seva música i experiència en una ocasió única d’escoltar-los en el festival, oferint als ballarins moments d’intens Blues.

Clica aquí per veure’ls en directe i escoltar la seva potent veu!

 

Edu “Big Hands”

Diumenge, 23 juny

Aquests monstre del Blues ens farà vibrar a través de la seva música d’alt voltatge.

Edu “Big Hands” destaca ja en els seus inicis com un dels intèrprets revelació del Blues. Combina la seva faceta elèctrica amb la seva faceta d’intèrpret del vell Blues tradicional, sent en aquest camp on realment adquireix un gran reconeixement per part de la crítica especialitzada, així com pel públic en general.

Es poden trobar en ell influències del Dixieland de Nova Orleans, el Barrelhouse de Texas o el Boogie-Woogie de Chicago.

Estem segurs que no podreu parar de ballar amb la seva música. Fins i tot estant dins de la piscina!

Clica aquí per veure una petita mostra del que t’espera!

Los Gumbo Blues Band

Dilluns, 24 juny

La crítica els defineix: “Més que un duo, una banda de dos!” “A real Two Man Band!”

La suma d’Alberto Gulias (veu, percussió, harmònica) i Reinaldo Rivero (guitarra elèctrica, cors), és resultat de la simbiosi i química musical que s’aprecia en els seus directes. Les actuacions d’aquests dos artistes lleven el singlot, sent de les més explosives i canalles que es poden trobar en l’escena del Blues.

Junts lideren, des de 2010, ELS GUMBO BLUES BAND, sent un dels referents més actius del Rhythm’n’Blues canari. I arriben directament des de les illes per fer-nos embogir en el festival a ritme del seu Blues.

Escolta el seu directe:

– ‘Make up your mind

– ‘You don’t exist anymore

Gary Bolo

Dissabte, 22 juny

Gary Bolo és un músic rodamón, afincat els darrers anys al Delta de l’Ebre.

A través del seu Blues més pasional, pròxim i directe, de ben segur que dissabte, després de gustar la gastronomia del Delta, ens farà aixecar de les cadires per ballar i acompanyar-lo, seguint el ritme de les seves cançons interpretades amb el seu estil característic.

 

DJ's

The Bald Brothers

Aquests DJ’s compten amb una gran experiència en esdeveniments locals i festivals internacionals.

Amb les seves versions 100% Blues i amb la seva varietat d’estils, recorren tot el riu Mississippi, des del Jazz-Blues de Nova Orleans, fins al blues de Chicago, passant pels clàssics rurals del Delta. No deixareu de ballar amb aquesta parella de “Bluesmen”!

Los Ramones

Aquests reconeguts Dj’s, reclamats en festivals nacionals i internacionals, ens sorprendran amb la seva música Fusion.

Les seves sessions són un viatge a través dels sentits que et faran lliscar-te per la pista amb els ulls tancats.

Confia i deixa’t portar per ells!