Termes i condicions

REGISTRE:

En cas de cancel·lació per part de l’organització, es reemborsarà l’import total pagat.

En cas de cancel·lació per part del participant sols s’acceptaran canvis de nom en les inscripcions.

Per qualsevol dels casos, contacta amb l’organització en deltabluesfest@gmail.com

PARTICIPACIÓ:

Per assegurar la teva participació en el DELTA BLUES FESTIVAL, es recomana registrar-se amb parella (leader / follower). Es obligatori registrar-se en parella si es vol participar en la Masterclass Rhythms, Moves & Connections i s’ha d’indicar el seu nom en el formulari de registre.

És la teva responsabilitat seguir el cronograma d’activitats i festes. L’organització no es fa responsable de la no assistència a alguna activitat o festa per part dels participants.

Durant les classes no podràs realitzar cap tipus de gravació.
Els organitzadors pretenen crear un ambient segur i amigable. Per tant, ens reservem el dret de denegar l’admissió a qualsevol persona que mostri un comportament inadequat. Tots els participants tenen el dret de gaudir de l’esdeveniment en un ambient agradable on s’espera trobar l’actitud i el comportament apropiats. Reservat el dret de demanar a qualsevol persona amb un comportament inadequat que abandoni l’esdeveniment, sense haver de reemborsar l’import de la seva entrada.

CODI DE CONDUCTA:

En participar en el DELTA BLUES FESTIVAL, acceptes:

Tractar als teus companys de ball amb respecte en tot moment

Ser respectuós amb cada participant, independentment del seu origen cultural o religiós, gènere i / o orientació sexual, entenent que l’assetjament de qualsevol tipus no serà tolerat

Avisar els organitzadors d’accions inapropiades que personalment experimentes o observes

Per tot això, s’entén que els organitzadors es reserven el dret de prendre mesures contra qualsevol que no compleixi amb aquestes regles. Això pot incloure notificar-ho a les autoritats apropiades.

Gràcies per ajudar-nos a crear una comunitat de ball segura i feliç!

RENÚNCIA:

Recorda que ballar és una activitat física i podrien produir-se lesions. La teva participació en el DELTA BLUES FESTIVAL és voluntària i sota la teva responsabilitat.

Els organitzadors no es responsabilitzen de les lesions degudes al ball, ni de les pèrdues o danys que puguin produir-se durant la teva participació en el DELTA BLUES FESTIVAL.

FOTOS I VÍDEOS:

Tots els participants de DELTA BLUES FESTIVAL acordeu que podeu ser fotografiats i filmats, i que aquestes fotografies i vídeos poden ser utilitzats per promocionar el DELTA BLUES FESTIVAL.

Totes les gravacions poden ser utilitzades per l’organització en qualsevol moment i en qualsevol mitjà. Els enregistraments personals de l’esdeveniment estan autoritzades. En cas que no vulguis aparèixer en cap dels materials, has de comunicar durant el registre.

MODIFICACIÓ:

L’equip del DELTA BLUES FESTIVAL es reserva el dret de canviar el programa, les ubicacions i el cronograma. Et suggerim revisar regularment el nostre lloc web i la pàgina d’esdeveniments de Facebook per estar al cas de possibles actualitzacions.

PAGAMENT:

Has de fer la teva pròpia transferència indicant el concepte que t’hem assignat en el correu d’inscripció que rebràs. Per exemple: Jordi Casas Ruíz – DBF.

Si el teu pagament no es rep en els 10 dies naturals següents a la teva inscripció a DELTA BLUES FESTIVAL, es cancel·larà el teu registre i s’oferirà el teu lloc a un altre participant.

Si t’inscrius amb parella, no es confirmarà teu registre fins a haver rebut el pagament de tots dos participants.

Si el teu registre es cancel·la per falta de pagament, has de tornar a registrar-te per poder participar en l’esdeveniment.